Privatrengøring

Vi tilbyder dag- ugent- eller månedlig rengøring af lejemål, sommerhus eller hus.

Rengøringsfrekvens

Ønsker du rengøring 1 - 2 - 5 gange om ugen, eller 1 gang om måneden, så tilpasser vi os til jeres behov.

Vi kan hjælpe med alt fra selve rengøringen til indkøb af papirvarer, toiletpapir, køkkenruller, speciel papir, kaffe, papservice, alt hvad I har brug for, kan vi hjælpe med.

Image

Snyd ikke dig selv for oplevelsen af at komme hjem til et rent, opryddeligt og velduftenden hjem. Vi medbringer selv alt hvad vi skal bruge, og kan komme imens du er på arbejde.
Øens Multiservice tilbyder en bred vifte af ydelser indenfor "almindelig" rengøring, fælles for dem alle er at du er i centrum.

Private hjem: Vi gør det til en fornøjelse at komme hjem til et rent hus. Få mere kvalitetstid i hverdagen.

Ældre: Øens Multiservice, er godkendt til hjemmeserviceordningen (kræver tilmeldelse, kontakt os for mere information). Øens Multiservice gør en dyd ud af at sende fast personale til netop denne ydelse. Du bestemmer selv dag samt tidspunkt vi skal komme.

Nyt hjem: At flytte er en travl affære, derfor tilbyder vi at gøre dit nye hjem rent og klart, lige til at flytte ind i. Vi tilbyder alt fra let rengøring til hovedrengøring inklusiv vinduespolering.

Fraflytning: Når man fraflytter, skal man som det sidste gøre ens tidligere hjem klart til den nye ejer/lejer. Lad Øens Multiservice klare den obligatoriske slutrengøring, så du kan nyde dit nye hjem

33% Rabat
Du kan trække rengøring i privat hjem fra i skat og dermed få 33% "rabat". Du kan trække op til 15.000,- fra i skat, således at du kan spare op til 5000,- Læs mere på SKATs hjemmeside under "servicefradrag".

Om Øens MultiService

Øens Multiservice/Ren Luksus er en lokalt drevet virksomhed med rødder på Bornholm.

Firmaet startede ud med at være en forretning med en bred vifte af services, som tilbød alt lige fra havearbejde og rengøring, til mindre håndværksmæssige opgaver.

Vi har fra starten af prioriteret høj faglighed, et højt serviceniveau, samt et tillidsbaseret forhold til alle vores kunder.

I dag har Øens Multi Service/RenLuksus 20 faste medarbejdere, fordelt over hele Bornholm plus ekstra 40 til 50 medarbejdere i sommerperioden.

Vi lægger stor vægt på at løse enhver opgave til vores kunders fulde tilfredshed og finde den mest optimale løsning, uanset hvad indebærer.

Vi meget begejstrede for nu at kunne tilbyde de samme ydelser, med samme høje serviceniveau, på den anden ø, nemlig Sjælland.

Læs mere om firmaet